Serveis

Creem celebracions úniques, originals i amb encant on els petits detalls marcaran la diferència. Ens adaptem als vostres gustos i necessitats, personalitzant i cuidant cada detall.

CASAMENTS

Us acompanyem durant tot el procés i coordinem, planifiquem i executem el dia B, perquè aquell dia us relaxeu i gaudiu. Oferim serveis molt diversos, des d’un assessorament en el detall dels convidats, fins a portar tot el pes de l’organització del casament. Fem que cada celebració sigui única i inoblidable, cada petit detall està cuidadosament pensat.

Us ajudem a buscar les localitzacions, els proveïdors, a convertir els petits detalls en màgics i diferents. Treballarem colze a colze amb vosaltres per convertir el vostre dia en una experiència inoblidable per vosaltres i pels vostres convidats.

Podeu escollir diverses opcions per aquest dia tan especial:

ORGANITZACIÓ
anell-casament
Dissenyem, organitzem i coordinem el vostre casament a mida des del primer minut fins el dia B. Adéu a l’estrès que compaginar la vostra feina amb l’organització del casament. És un servei 100% personalitzat.

DECORACIÓ
sobre-casement
Engloba el disseny i decoració del casament, d’acord amb un fil conductor, una temàtica i/o un color. Ens encarreguem del disseny d’invitacions i papereria i la decoració d’espais. Us ajudarem en la decoració de la cerimònia, el racó de benvinguda, el seating plan, els centres de taula, la barra de dolços i molt més.

COORDINACIÓ
calendari-casament
Ens ocupem de la coordinació i muntatge de la decoració d’espais del casament. Creem un timming del dia B, i serem al vostre costat en tot moment, per tal que vosaltres gaudiu al màxim del vostre dia!

NÚVIA
vestit-nuvia
Un dels dies més especials es mereix que t’acompanyem en l’elecció del teu vestit somiat! T’aconsellarem les millors marques i els vestits de núvia que s’adeqüin a l’estil del vostre casament.

DETALLETS
regal-nuvis
Perquè la vida és qüestió de detalls i un bon record és el detall que sempre queda! Si voleu sorprendre amb un detall diferent, nosaltres us oferim una àmplia gamma de detallets handmade: cal·ligrafia, banderoles de tela de sac, porta-anells, i molt més.

CELEBRACIONS

Dissenyem i decorem qualsevol tipus d’esdeveniment, festes infantils, batejos, comunions, festes d’aniversari… Amb un toc personal, diferent!

 
 

FESTES
pastis-celebracio
Us ajudem a dissenyar, organitzar i decorar la vostra particular festa a mida.